Manage jij even the office? Met de cursus Office Management leer jij hoe je ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Van management tot het onder de knie hebben van de verschillende Office programma’s zoals Excel of PowerPoint. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod! En dus start jij vandaag nog. Zodat je in 12 maanden stappen zet naar een mooie future.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Cursus Office Management: aan de slag als allrounder

Word je al aangesproken als superheld? Als Office Manager zien je collega’s jou namelijk al snel als Spiderman (of spiderwoman natuurlijk). De spin in het web die overal van op de hoogte is. Als Office Manager ben je een echte allrounder, die kennis heeft van alle zaken die binnen het bedrijf spelen.

Hoe zat dat ook alweer met de regels voor zakelijke brieven? En hoe maak je een grafiek in Excel? Deze vragen én nog veel meer komen voorbij tijdens de cursus Office Management. De cursus Office Management is perfect wanneer jij je knowledge wilt vergroten of opfrissen.

Beginnen bij het begin, bij een opleiding Office Management

No worries. Met de Office Management opleiding word je niet meteen in het diepe gegooid. Ieder onderdeel in de cursus start met de basics. Waarna er vervolgens steeds dieper op de onderwerpen wordt ingegaan.

Je maakt bijvoorbeeld eerst kennis met het Office programma Word. Voordat je aan de slag gaat met kolommen en tabellen. Het onderdeel zakelijke correspondentie begint ook eerst met de zin en onzin van zakelijke correspondentie. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent én wat het nut is van de diverse regels.

De boel managen

Als office manager wil je natuurlijk ook weten hoe je op de juiste manier een afdeling moet managen. Tijdens de Office Management opleiding doe je daarom ook kennis op van onderwerpen als leidinggeven, personeelsbeleid, marketing en bedrijfseconomie. Very Nice.

Werken aan je future

De opleiding Office Management is de first step naar een mooie future. De cursus is een top keuze wanneer jij office manager wilt worden of werkt als administratief medewerker en hogerop wilt. Maar ook wanneer je een job wilt als directiesecretaresse of managementassistent is de opleiding Office Management ‘the one’. Nice!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma Office Management

Benieuwd wat je gaat leren tijdens de opleiding Office Management? De volgende onderwerpen komen onder andere uitgebreid aan bod:

 • secretariaatspraktijk;
 • zakelijke correspondentie Nederlands;
 • Office programma’s;
 • basiskennis management.

Dus kort door de bocht: alle onderwerpen die belangrijk zijn, wanneer jij aan de slag wilt als office manager, komen voorbij tijdens de opleiding.

 

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen voor de onderdelen Basiskennis Management en Zakelijke Correspondentie Nederlands bij Associatie voor Examinering. Voor het onderdeel Office doe je examen via BuddyWise.

De examens van de Associatie worden per computer afgenomen en je kiest zelf wanneer je de examens wilt maken. Nice! De examenplaatsen van Associatie voor Examinering liggen verspreid over Nederland. Kies een plaats bij jou in de buurt.

Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden voor de examens via:

Associatie voor Examinering

Postbus 1230

3800 AP Amersfoort

Telefoon: 033-4612159

Internet: www.associatie.nl 

BuddyWise examen

Het onderdeel Office rond je af met een BuddyWise examen. Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. 

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Alle examens succesvol afgerond?  Verzilver deze dan bij BuddyWise voor je diploma!

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je 

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Office Management staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Office Management

Papieren studiemateriaal + online
€367,-
of 
11 x €36,75
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€318,-
of 
10 x €35,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen