Verbeelding is krachtiger dan kennis, schijnt Einstein ooit gezegd te hebben. Dus haal al je creativiteit naar boven en start met creëren. Hoe? Met een creatieve cursus van BuddyWise! En dat is ook nog eens goed voor je, want het volgen van een creatieve cursus zorgt voor minder stress. Dus, waar wacht je nog op?

 • Studietijd: 224 uur Bewijs van afronding

  Cursus Aquarelleren

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Binnenhuisarchitectuur

 • Studietijd: 64 uur Bewijs van afronding

  Cursus Bloemschikken

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking

 • Studietijd: 160 uur Bewijs van afronding

  Cursus Fotografie

 • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

  Cursus Handletteren

 • Studietijd: 256 uur Bewijs van afronding

  Cursus Kalligrafie

 • Studietijd: 176 uur Bewijs van afronding

  Cursus Kleding Maken en Ontwerpen

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Photoshop

 • Studietijd: 96 uur Bewijs van afronding

  Cursus Sieraden Maken

 • Studietijd: 288 uur Bewijs van afronding

  Cursus Tekenen en Schilderen

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Tuinontwerp

 • Studietijd: 224 uur Bewijs van afronding

  Cursus Vrij Tekenen

Creabea in hart en nieren? Volg een Creatieve cursus

Staan jouw papieren vol met doodles van vanalles en nogwat? Heeft jouw handschrift prachtige krullen? En lijkt jouw handtekening op een kunstwerk? Misschien ontploft jouw harde schijf door alle kiekjes die jij de afgelopen tijd hebt geschoten. Of ligt je kamer bezaaid met potentiële jurken en hoeden die nog niet meer lijken dan wat lappen stof? Dan ben jij een echte creabea. Jij ziet altijd wel een project. Overal waar je kijkt. En het eindresultaat mag er wezen. Wil jij je creatieve skills graag perfectioneren? Of mag het eindresultaat er helemaal niet wezen en kun jij alle hulp gebruiken? Wat het probleem ook is, de creatieve opleidingen van BuddyWise zijn de oplossing.

Als het aankomt op creativiteit valt er altijd meer te leren. Want de echte creatieveling blijft zich ontwikkelen. Klinkt dit als jou? Dan is een Creatieve cursus jou op het lijf geschreven! Volg je passies en breidt je kennis uit met een creativiteit cursus. En misschien leer jij zelfs de skills om van je hobby je beroep te maken. Pronk jij na de Cursus Sieraden Maken met jouw creaties op de markt? Of ga jij aan de slag met een Cursus Handletteren? Of ga jij nog een stapje verder en dompel je jezelf onder in de bijzonde wereld van een Cursus Kalligrafie. Je ziet het al: met de Creatieve cursussen van BuddyWise gaat er een wereld voor je open!

Creativity is always right

Jij bent super creatief. Of misschien juist niet. Maar je wilt het wel graag worden. “To live a creative life, lose your fear of being wrong” zei Joseph Chilton Pearce ooit. En zo is het maar net. Denk jij nou; daar ben ik echt niet creatief genoeg voor. No worries! Nergens voor nodig. Want dat leer je gewoon lekker tijdens de creatieve opleidingen van BuddyWise. Jij schiet het perfecte plaatje. Je designt je eigen outfit met onze Cursus Kleding maken en Ontwerpen en aquarelt er lekker op los tijdens de Cursus Aquarellen. Of je schrijft een verhaal if that's more up your alley. Kijk dan ook even naar onze cursussen Schrijven.

Creativiteit kun je leren. Dat is niet moeilijk, maar juist superleuk! Want met een Creatieve cursus ontwikkel jij je in een vaardigheid waarmee jij van alles kunt creëren. Van kleding tot boeketten en van foto's tot schilderijen. Jij gaat erop los. Start dus vandaag nog met een cursus creativiteit en investeer in jezelf!

Welke Creatieve cursus kies jij?

Ben jij niet vaak creatief bezig? Maar wil je dat wel? Dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres. Want met de Creatieve cursussen van BuddyWise kies jij jouw nieuwe hobby. Maar waar ligt jouw interesse eigenlijk?

Vind jij het leuk om met planten te werken en wil jij met alle kleuren van de regenboog aan de slag? Dan is een Cursus Bloemschikken geschikt voor jou. Besteed jij veel tijd achter de computer? Dan wil jij misschien wel aan de slag met een cursus Photoshop. Wil jij gewoon meteen aan de slag, ook als jij jouw nieuwe hobby nog niet helemaal onder de knie hebt? Dan kies je voor de Cursus Vrij Tekenen. Met de creatieve opleidingen van BuddyWise kun jij met jouw creativiteit alle kanten uit. Neem eens een kijkje tussen onze Creatieve cursussen en volg je hart. En als je er echt niet uitkomt, kun je altijd nog de gratis proefles uitproberen.

Schiet jij graag de mooiste plaatjes? Of nog niet, maar wil je dat wel leren? Probeer dan eens een algemene Cursus Fotografie óf combineer het met een Cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking.

Ontspannen met de Creatieve opleidingen van BuddyWise

Geen tijd? Niet creatief? Nonsense! Think out of the box, think BuddyWise. Want motivatie, dat is wat jij nodig hebt voor de Creatieve cursussen van BuddyWise. Nothing more, nothing less. Jij krijgt stap voor stap die skills onder de knie. Op jouw tempo, op jouw manier. Creativiteit is een onuitputtelijke bron. Maar lijk jij vandaag de bodem te kunnen zien? Geen probleem! Wanneer jij je weer geïnspireerd voelt, pak je het gewoon weer op. Binnen no time creëer jij meesterwerken bij de vleet, zoals tijdens de Cursus Tuinontwerp, waar jij de allermooiste tuinen leert te ontwerpen. En ontspannen? Dat is jouw main goal met een Creatieve cursus.

Samen een creativiteit cursus volgen

Ga jij het avontuur aan? Spannend! Want met een creativiteit cursus van BuddyWise ga jij meteen praktisch aan de slag. Niet meer wachten. Doen! En no worries. Je staat er niet alleen voor. Jij volgt jouw favoriete crea cursus namelijk samen met je study buddies. Jullie motiveren elkaar om meesterwerken te creëren. En als je dat wilt, geven jullie ook feedback op elkaars creaties. Want samen leren is fun.

Wil jouw vriend, vriendin, tante of vader ook creatiever worden? Of juist een compleet andere cursus volgen? Dan leren jullie gezellig samen. Jij een Cursus Bloemschikken en je vriend een Cursus Binnenhuisarchitectuur? Alles kan. En wanneer jij je buddy uitnodigt, krijgen jullie ook nog eens allebei korting. Nice! Start dus nu met een Creatieve cursus van BuddyWise en probeer jouw cursus de eerste 15 dagen gratis. Ready. Set. Create!