Verbeelding is krachtiger dan kennis, schijnt Einstein himself ooit gezegd te hebben. Dus haal al je creativiteit naar boven en start met creëren. Hoe? Met een creatieve cursus van BuddyWise! En dat is ook nog eens goed voor je, want het volgen van een creatieve cursus zorgt voor minder stress. Dus, waar wacht je nog op?

 • Studietijd: 224 uur Bewijs van afronding

  Cursus Aquarelleren

  141,- 98,-
  Bekijken
 • Studietijd: 64 uur Bewijs van afronding

  Cursus Bloemschikken

  271,- 189,-
  Bekijken
 • Studietijd: 160 uur Bewijs van afronding

  Cursus Fotografie

  141,- 98,-
  Bekijken
 • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

  Cursus Handletteren

  226,- 158,-
  Bekijken
 • Studietijd: 256 uur Bewijs van afronding

  Cursus Kalligrafie

  112,- 78,-
  Bekijken
 • Studietijd: 176 uur Bewijs van afronding

  Cursus Kleding Maken en Ontwerpen

  128,- 89,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Photoshop

  242,- 169,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Bewijs van afronding

  Cursus Sieraden Maken

  112,- 78,-
  Bekijken
 • Studietijd: 288 uur Bewijs van afronding

  Cursus Tekenen en Schilderen

  199,- 139,-
  Bekijken
 • Studietijd: 224 uur Bewijs van afronding

  Cursus Vrij Tekenen

  228,- 159,-
  Bekijken

Creabea in hart en nieren? Volg een Creatieve cursus

Staan jouw papieren vol met doodles van vanalles en nogwat? Heeft jouw handschrift prachtige krullen? En lijkt jouw handtekening op een kunstwerk? Misschien ontploft jouw harde schijf door alle kiekjes die jij de afgelopen tijd hebt geschoten. Of ligt je kamer bezaaid met potentiele jurken en hoeden die nog niet meer lijken dan wat lappen stof? Dan ben jij een echte creabea. Jij ziet altijd wel een project. Overal waar je kijkt. En het eindresultaat mag er wezen. Wil jij je creatieve skills graag perfectioneren? Of mag het eindresultaat er helemaal niet wezen en kun jij alle hulp gebruiken? Wat het probleem ook is. De creatieve opleidingen van BuddyWise zijn de oplossing.

Creativity is always right

Jij bent super creatief. Of misschien juist niet. Maar je wilt het wel graag worden. “To live a creative life, lose your fear of being wrong” zei Joseph Chilton Pearce ooit. En zo is het maar net. Denk jij nou; daar ben ik echt niet creatief genoeg voor. No worries! Nergens voor nodig. Want dat leer je gewoon lekker tijdens met de creatieve opleidingen van BuddyWise. Jij schiet het perfecte plaatje. Je designt je eigen outfit. En aquarelt er lekker op los. Of je schrijft een verhaal. If that's more up your alley. Kijk dan ook even naar onze cursussen Schrijven.

Ontspannen met de Creatieve opleidingen van BuddyWise

Geen tijd? Niet creatief? Nonsense! Think out of the box, think BuddyWise. Want motivatie, dat is wat jij nodig hebt voor de creatieve cursussen van BuddyWise. Nothing more, nothing less. Jij krijgt stap voor stap die skills onder de knie. Op jouw tempo, op jouw manier. Creativiteit is een onuitputtelijke bron. Maar lijk jij vandaag de bodem te kunnen zien? Geen probleem! Wanneer jij je weer geïnspireerd voelt pak je het gewoon weer op. Binnen no time creëer jij meesterwerken bij de vleet. En ontspannen? Dat is jouw main goal met een creatieve cursus.