Net als jij dé perfecte foto wilt maken kijkt één van je vrienden de andere kant op. Altijd hetzelfde! Dat gaat je niet meer gebeuren wanneer je deze cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking van BuddyWise hebt gevolgd. No more rode ogen, blurry achtergronden en mensen die niet opletten. Na het succesvol afronden van de 24 lessen van deze Digitale Fotografie cursus maak jij alleen nog maar prachtige, haarscherpe foto’s like a real pro! Jouw foto’s hangen straks bij iedereen aan de muur!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 96 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking:

Fotograferen als een ware pro

Je hebt van die mensen die écht geen foto’s kunnen maken. Het kasteel op de achtergrond staat er maar half op. Of de bovenkant van je hoofd past niet meer op de foto. Frustrating! Zeker als het een prachtige foto zóu kunnen zijn. Je weet wel, op vakantie op een idyllische plek. Je duwt je fotocamera in de handen van een willekeurige toerist en in je beste Engels vraag je om een foto te maken. Inclusief het schitterende uitzicht op de achtergrond uiteraard. Duh! Dat hoef je toch zeker niet te zeggen? Wanneer je de foto terugkijkt dan blijk je er maar half op te staan of er is werkelijk niets van het beeldschone uitzicht op de achtergrond zichtbaar. Zucht. Herkenbaar of niet? Hadden zij maar een cursus fotografie gedaan…


Diafragma, ISO, sluitertijd. lensflare, you know it all

Na het volgen van deze leuke en uitgebreide cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking kunnen toeristen met een gerust hart hun camera aan jou geven voor het ideale vakantiekiekje. Want jij weet tenminste wél hoe je de perfecte foto maakt. Jouw foto’s zijn haarscherp, uniek en beeldschoon. Jij weet de juiste compositie te creëren en het juiste moment te pakken. Maar ook met de echte pro’s kun jij straks meepraten.

Wanneer je kiest voor deze cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking dan kun je straks meepraten over diafragma’s, lensflare en ISO waarde. Wat? No worries! Deze fotografie cursus begint bij de absolute basis. Dus we leggen je precies uit wat met deze termen wordt bedoeld. En wat deze fotografie cursus nóg leuker maakt: je krijgt er een cursus fotobewerking bij! Dus ook al is je foto niet helemaal perfect, dan maak jij er alsnog het perfecte plaatje van.  


Volledige fotografie cursus inclusief beeldbewerking

Rode ogen, overbelicht of onscherp. Er lijkt altijd wel iets aan de hand te zijn met je foto’s. No more! Volg deze cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking en jouw foto’s worden geweldig. Beautiful! Magnifique! Très bien! In iedere taal gewoon helemaal perfect. More than perfect! Want zelfs de kleinste details zoals één onscherpe pixel kun jij straks te lijf gaan. Want jij gaat niet alleen leren hoe je de beste compositie bepaald, hoe je lichtinval in je voordeel gebruikt en hoe je het diafragma instelt, maar ook hoe je je foto’s professioneel kunt bewerken.


Word een Instagram ster!

Jij wordt de ster van Insta! Jouw stories gaan viral en de spotlights staan op jou! Check out al die likes op je foto’s! Oké, zo’n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen. Maar jouw foto’s zullen zeker de aandacht trekken. En dat allemaal dankzij deze fantastische, zeer uitgebreide en professionele Digitale Fotografie cursus inclusief cursus fotobewerking.


Voor iedereen die herinneringen wilt maken

Pak jij regelmatig je fotocamera? Of plaats je constant foto’s op Instagram, Facebook of Pinterest? Laat jij aan iedereen de foto’s van je schattige konijnen zien? Dan is deze foto cursus helemaal voor jou! Maar ook de serieuze amateur fotograaf zal een nóg mooier eindresultaat bereiken na het volgen van deze cursus Fotografie en Beeldbewerking. Deze cursus is voor iedereen die herinneringen op een mooie manier wilt vastleggen.


Creëer schitterende fotoboeken

Maak het allermooiste fotoboek! Op reclames zien de fotoboeken er altijd zo mooi uit, maar als jij er een bestelt met jouw foto’s dan valt het altijd wel weer tegen. Why?! Nou, omdat jouw snapshots weliswaar erg leuk zijn, maar in een fotoboek komen ze niet helemaal tot hun recht. Wél nadat je tijdens deze digitale fotografie cursus hebt geleerd hoe je goede, professioneel ogende foto’s maakt.

Maar niet alleen je fotoboek gaat er als een ware treasure uitzien, ook uitnodigingen voor je te gekke birthday party en de kerstkaart worden ontzettend cool! Of maak een kalender met foto’s van je hond! Yes! Je leert het allemaal tijdens deze fotobewerking en fotografie cursus in één.


Deze foto cursus leert jou de kunst van het fotograferen én bewerken

Say cheese! Perfect! Al kijkend op het schermpje van je fotocamera weet je het al. Deze foto says it all! Dat ondeugende lachje van je kleine neefje heb jij perfect gevangen. En de kleuren op de achtergrond? Die werk je straks wel even bij met Photoshop Elements.

Doordat jij alles gaat leren over de kunst van de fotografie én het bewerken van je foto’s, ben jij straks helemaal all round! Je kijkt straks met een echte fotografenblik de wereld in. Jij weet het perfecte moment te capturen. Een goede foto is niet langer toeval, maar een vaardigheid. En dat allemaal door deze superleuke cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking van BuddyWise!


Gratis 15 dagen op proef!

Twijfel je nog? No need! Deze foto cursus is super uitgebreid en leert je écht alles wat je moet weten over fotografie en beeldbewerking. Leer van andere fotografen die deze digitale fotografie cursus ook volgen. Online leer je elkaar kennen en samen met deze buddies ga je de uitdaging aan om het perfecte plaatje te schieten.

Al onze cursussen, dus ook deze cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking mag je 15 dagen op proef uitproberen. Nice! Of vraag een gratis proefles aan en kijk meteen of het wat voor jou is.

Dus waar wacht je nog op? No more excuses! Start vandaag nog met deze foto cursus en in no time schiet jij haarscherpe, unieke en superleuke foto’s van je gezin, huisdieren of je vrienden.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Fotografie en Beeldbewerking

Dit ga je leren tijdens de cursus Fotografie en Beeldbewerking

In 24 lessen leer jij alles over fotograferen én beeldbewerking. Photoshop Elements kent geen geheimen meer voor jou. En je fotocamera? Eindelijk weet je waar al die knoppen voor zijn. Want ze maken je foto écht beter. Het volgende komt allemaal aan bod tijdens deze cursus Fotografie en Beeldbewerking van BuddyWise.

 • Fotograferen

Goede foto’s beginnen met de juiste instellingen van je camera. Leer de talloze mogelijkheden en zie al meteen verschil.

 • Photoshop Elements

Vanaf de basis leer je werken met het professionele fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements. Lagen, kleuren bewerken en beeldverbetering. Maar ook scherpte verbeteren, rode ogen corrigeren en retoucheren. Jij draait je hand er straks niet meer voor om.

 • Werken met de digitale camera

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die je hebt met een digitale camera. Leer alles over ISO, diafragma en sluitertijd. Maar ook de belichtingsmogelijkheden komen aan bod.

 • Flitsen en avondfotografie

Zodra de zon ondergaat en de schemering zijn intrede doet, heeft dat onmiddellijk effect op je foto’s. Leer hoe je ook met minder (dag)licht alsnog schitterende foto’s maakt.

 • Grafisch ontwerpen

Photoshop Elements kun je niet alleen gebruiken om de kwaliteit van je foto’s te verbeteren. Je kunt er ook prachtige grafische ontwerpen mee maken. Ontwerp professionele uitnodigingen met jouw foto’s of creëer een oorkonde voor jezelf. Je hebt het verdiend!

 

Fotograferen én beeldbewerking in één

Deze cursus Fotografie en Beeldbewerking is zeer uitgebreid en leert jou alles wat je moet weten op dit gebied. Jij leert fotograferen als een pro. Maar ook foto’s bewerken wordt voor jou een koud kunstje. Een complete fotografie cursus die jou écht verder helpt.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking staat een studietijd van 96 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 6 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Papieren studiemateriaal + online
€149,-
of 
4 x €41,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€99,-
of 
3 x €36,30
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen