Outdated woonkamer? Of toch echt uitgekeken op die saaie witte muur? Volg de cursus Binnenhuisarchitectuur en haal de inner stylist in je naar boven! Jij weet straks iedere ruimte om te toveren tot een waar paradijs. 48 Lessen nemen je mee in de wereld van binnenhuisarchitectuur. En daarna kun jij volop genieten van je zelf ontworpen, unieke woonruimte. Cool!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Transformeer je thuis tot een waar paleis

Ben jij de inrichting van je woonkamer helemaal zat? Of vind je dat de meubels bij je schoonouders thuis écht niet meer kunnen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Binnenhuisarchitectuur van Buddywise en transformeer je huis tot een waar paleis! Of het huis van je schoonouders natuurlijk. En als je toch bezig bent kun je het huis van de buren ook meteen meepakken. Life the dream! Laat je inner interieurstylist helemaal los.


Jij weet de juiste keuzes te maken op gebied van inrichting

Van de vloer tot de muren en van de meubels tot decoratie. You name it! Na het volgen van deze uitgebreide binnenhuisarchitectuur opleiding weet jij de perfecte kleurencombinaties te maken en de juiste verlichting te kiezen. Want hey, alleen met de juiste verlichting kan iedereen vol bewondering naar jouw creatie kijken! En zet meteen even een spotlight op jezelf, want it’s your time to shine!


Van outdated tot hip en sfeervol

In wat voor huis je ook woont, na het volgen van de opleiding binnenhuisarchitectuur van BuddyWise weet jij iedere woning om te toveren tot een droomhuis. Jij weet dat een rode muur écht prachtig uitziet wanneer je het combineert met de juiste kleuren meubels en decoratie. Jij weet een ouderwets uitziende woonkamer te transformeren tot een moderne en stijlvolle ruimte. En jij weet de jaren ‘70 woonkamer van je schoonouders terug te halen naar deze tijd. Dan hoef jij je tenminste niet meer te schamen voor ze. Nou ja, in ieder geval hoef je je niet meer te schamen voor hun inrichting. Dat is al iets.

Een kleine studio, een knus rijtjeshuis of een gigantische villa. Jij weet alles om te toveren tot een paradijsje. Unleash your talent! Deze Binnenhuisarchitectuur opleiding gaat jou hiermee helpen!


Leer alles over inrichting en materiaalkeuze met deze Binnenhuisarchitectuur opleiding

Leren. Het klinkt niet voor iedereen leuk. Maar no worries! Deze Binnenhuisarchitectuur opleiding van BuddyWise is gigantisch leuk! Why? Tja, wat is er nu niet leuk aan ruimtes inrichten? Jij gaat aan de hand van verhelderende illustraties leren om de mooiste ontwerpen te maken. De stijl van het meubilair, de beste materiaalkeuzes en de meest geschikte kleurencombinaties komen uitgebreid aan bod tijdens deze opleiding Binnenhuisarchitectuur. Maar ook de verlichting is ontzettend belangrijk en bepaald voor een groot deel de sfeer. Nice!


Meten = weten

Daarnaast wordt er in deze cursus Binnenhuisarchitectuur ruim aandacht besteed aan de mogelijkheden voor de vloer, de wand, het plafond, de ramen en de styling van meubelen. Maar dat is nog niet alles! Want je moet wel weten hoe je een ruimte moet opmeten. Je kunt wel de meest fancy meubels er in gaan zetten, maar het moet natuurlijk wel passen. Meten is weten! Dus ook het opmeten van ruimtes en meubels én het tekenen in verschillende schaalsoorten ga jij leren tijdens deze uitgebreide Binnenhuisarchitectuur cursus.


Creëer schitterende 3D plattegronden in deze opleiding Binnenhuisarchitectuur

Al overtuigd dat deze opleiding Binnenhuisarchitectuur écht helemaal the bomb is? Yes! Toch raken wij er niet over uitgepraat en nemen we je nog een tikkeltje verder mee in de wereld van deze Binnenhuisarchitectuur cursus.

Kleurrijke illustraties, plattegrondtekeningen en ontzettend veel inspirerende voorbeelden. Ook dat is onderdeel van de cursus Binnenhuisarchitectuur van BuddyWise. Je leert spelen met ruimtelijke elementen en rekening te houden met looproutes. Binnen no time weet jij prachtige plattegronden te tekenen. Je moeder gaat nooit geloven dat jij zulke schitterende tekeningen hebt gemaakt. En who can blame her? Van harkpoppetjes naar 3D tekeningen! Het gaat je gewoon lukken na het volgen van deze ontzettend boeiende cursus Binnenhuisarchitectuur!


Transformeer iedere ruimte

Ken je dat donkere hoekje in de gang? Dat hoekje waar iedere plant doodgaat en waar geen enkele decoratie tot zijn recht komt? Precies! Dat hoekje! Jij weet na het succesvol afronden van deze cursus Binnenhuisarchitectuur hoe je dat hoekje aan moet pakken. Dat hoekje is niet langer meer een doorn in het oog. Nee, dat hoekje wordt zelfs de eyecatcher van je ruimte! En dat alles na het volgen van deze ontzettend leuke en boeiende cursus Binnenhuisarchitectuur van BudddyWise.

Vraag vandaag nog de cursus Binnenhuisarchitectuur aan en ga direct aan de slag! We believe in you!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Binnenhuisarchitectuur

Jij gaat volop inspiratie op doen en ontzettend veel leren tijdens de cursus Binnenhuisarchitectuur van BuddyWise. Van plattegronden tekenen tot kleurgebruik.

 • Achtergronden van het wonen

Van de geschiedenis van het woonhuis tot het heden.

 • Wooncomfort

Comfort is ontzettend belangrijk in een woning. Maar hoe zorg je voor comfort?

 • Materialen

Van vloeren tot wanden en plafond. Ontdek wat de juiste materiaalkeuze is in verschillende situaties.

 • Elementen in het interieur

Meubels, planten, objecten en decoratie. Hoe gebruik je ze en hoe creëer je de juiste sfeer?

 • Plattegronden tekenen op schaal

Ruimtes opmeten, schaalsoorten, symbolen en het tekenen van een plattegrond op schaal.  

 • Het ontwerpen van een interieur

Rekening houden met de wensen/eisen en persoonlijke voorkeuren van iemand, looplijnen uittekenen en opbergruimte creëren. Dit komt onder andere aan bod in deze les.

 • Het tekenen van een interieur

Van meten naar tekening. Leer de ruimte te interpreteren door middel van op schaal getekende plattegronden, doorsnedes en aanzichten.

 • Kleuren

Ontdek de talloze mogelijkheden van kleur. Welke kleuren versterken elkaar en welke combinaties kun je beter vermijden? En wat doet kleur met een ruimte?

 • Verlichting

Vijf lessen worden er besteed aan verlichting. Na het doornemen van de lessen weet je dat dit echt niet te veel is. Leer het belang van goede verlichting en de invloed ervan in een ruimte.

 • Totaalontwerp van een interieur

Je weet inmiddels alles over het interieur. Van materialen tot kleurgebruik en alles daartussenin. Dan is het tijd voor het totaalontwerp van een interieur.

Na het afronden van de cursus

Dan ben jij in staat om iedere ruimte te transformeren tot een sfeervolle en prachtig ingerichte kamer. Jij kunt plattegronden op schaal tekenen en de juiste kleurencombinaties maken. Ga aan de slag in je eigen huis of dat van je vrienden. Jij bent na het afronden van deze cursus niet meer te stoppen!

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Binnenhuisarchitectuur staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Binnenhuisarchitectuur

Papieren studiemateriaal + online
€179,-
of 
6 x €33,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€149,-
of 
1 x €149,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen