Hi beauty lover! Is het al tijd voor massages, make-overs en make-up? Absoluut, met een beauty en wellness opleiding van BuddyWise. Want jij hebt straks alle skills en kennis in huis om iedereen in de watten te leggen. Including jezelf natuurlijk.

Haal die Beauty & Wellness cursus in huis met BuddyWise

Sauna's, massages, spa treatments. Ontspan jij ook al helemaal bij de gedachte alleen? Wij wel hoor… *smelt*. Kon dat maar elke dag… Maar hee, dat kan!!! Hoe dan? Simpel! Met een Beauty & Wellness cursus van BuddyWise. Een sauna, die krijg je helaas niet van ons cadeau. Maar wat je wel krijgt zijn de kennis en skills die jij nodig hebt om die hele spa ervaring in huis te halen.

Zie jij er altijd tiptop uit? Mooie wimpers, stralende make-up en natuurlijk een prachtig kapsel. Fabulous! Dan is een beauty opleiding van BuddyWise helemaal jouw ding. Want er valt van alles te leren als het op beauty aankomt. Wist je bijvoorbeeld dat je een oog- en wimperanalyse kan doen om de perfecte nepwimpers te kiezen? Of dat huid- en hoofdtypen super belangrijk zijn als het aankomt op een amazing kapsel knippen? Tover jezelf om tot een echte schoonheidsspecialist met een Beauty & Wellness cursus.

Is wellness juist jouw passie? Lekker jezelf en anderen pamperen met een ontspannende spa behandeling. Even helemaal tot rust komen en wegzinken in een rustgevende droom. Dat is wat jij leert met een wellness opleiding van BuddyWise. Verras je partner met een kalmerende massage en leer hoe je stress laat wegsmelten met ademhalingstechnieken. Rust en kalmte bereiken, dat is toch hemels? Binnen no time kan jij dat ook met een Beauty & Wellness cursus van BuddyWise. Namasté.

Van faux pas naar fabulous met een schoonheidsspecialist opleiding

Klinken beauty en wellness jou als meditatiemuziek in de oren? Dan kies je voor een schoonheidsspecialist opleiding van BuddyWise. Weet jij nog niks over haar, huid, make-up of wellness? No worries! Want bij BuddyWise begin jij helemaal bij het begin. Je hebt dus geen voorkennis nodig. Easy does it!

Het enige dat je nodig hebt, is een gezonde dosis motivatie. Want beauty en wellness zijn serieuze zaken. Van begin tot eind leer jij alles over jouw beauty en wellness hobby. Zo leer je over allerlei massagetechnieken, anatomie en ademafstemming met de Cursus Massage. Vind jij schoonheid juist super gaaf? Dan leer jij over oogvormen, wimpertypen, huidtypen en alle tools die je nodig hebt om te stralen. Glanzende lokken en puppy ogen, here we come!

Wat jouw wellness & beauty goals ook zijn, met een Beauty & Wellness cursus van BuddyWise wordt jij een echte expert.

Beauty en Wellness opleiding; van alle markten thuis

Yess, met een Beauty & Wellness cursus ben jij van alle markten thuis. Tenminste, op het gebied van Beauty en Wellness, that is. Ga jij leren masseren? Dan leer je stap voor stap de geheimen van een goede massage. Geen techniek blijft voor jou geheim. Zo kan iedereen lekker ontspannen. Including you. Want een Beauty & Wellness cursus volgen is gewoon super leuk. En je krijgt er ook nog een flinke dosis waardering voor terug.

Of ga jij voor een Cursus Thuiskapper? Voortaan kun jij knippen, verven én stylen! Voor je het weet heb jij de skills van een professionele kapper en knip jij de hele straat. Lange beachy waves of juist een strak beatrixkapsel. Jij draait nergens je hand voor om. Just wait and see. Ofja, niet wachten maar oefenen! Weet jij al welke Beauty en Wellness opleiding je kiest? Misschien maak jij zelfs van je hobby je beroep. Kijk dan direct even naar ons aanbod Beauty & Wellness beroepscursussen.

Oefenen, oefenen, oefenen

Bij BuddyWise vind jij de Beauty &Wellness cursus die je nodig hebt om jezelf en alle anderen te laten shinen. Een cursus voor elke beautylover. En studeren? Dat doe je lekker wanneer jij er zin in hebt, of wanneer je iemand kan vinden om op te oefenen. Want practice makes perfects, zoals bij de Cursus Wimperextensions! Geen proefkonijnen in de buurt? No problem! Dan oefen je toch lekker op je oefenhoofd. Zo leer jij in de praktijk om wapperende wimperextensions aan te brengen of een buitengewoon kapsel te knippen. En zo lang je oefent op een oefenhoofd, hoeven er geen lijm of pincetten in de buurt van echte ogen te komen. Want van fouten leer je. Wel even checken of deze bij jouw startpakket hoort!

Beauty & Wellness cursus volgen op jouw manier

Word jij straks een echte beauty expert? Natuurlijk! Want met een Beauty & Wellness cursus van BuddyWise studeer jij waar en wanneer je maar wil. In de trein, op een terrasje of gewoon lekker thuis. Met een schoonheidsspecialist opleiding leer jij namelijk online vanaf je tablet, telefoon of computer. Is van een schermpje leren niet helemaal jouw ding? No problem! Dan bestel jij jouw lesmateriaal gewoon op papier.

Met een Beauty & Wellness cursus van BuddyWise studeer jij samen met je online buddies. In jouw online community bespreken jullie alles wat te maken heeft met beauty en wellness. Samen ontspannen en er ook nog eens prachtig uitzien. Beter kan toch niet! En ken jij iemand die ook wel wil leren masseren, of juist een compleet andere cursus wil volgen? Leer dan samen en krijg ook nog eens allebei korting. Dat is studeren voor een BuddyPrice!

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in voor een Beauty & Wellness cursus van BuddyWise en probeer jouw favo opleiding de eerste 15 dagen gratis uit. Ben je nog aan het twijfelen? Check dan eerst de gratis proefles! Jij volgt alvast een les, krijgt een compleet overzicht van je cursus en checkt jouw online leeromgeving. Zo weet je meteen of de Beauty & Wellness cursus bij jou past. Tot snel, beautiful!