Jij vindt kwaliteit belangrijk. Vinden wij ook. Daarom is BuddyWise gecertificeerd voor bepaalde keurmerken. En natuurlijk kun je na een aantal opleidingen een erkend diploma halen. Daar vertellen we je graag meer over. #trots!

ISO 9001 gecertificeerd: ISOCOOL!

ISO? Jazeker. 9001 om precies te zijn. Dit betekent dat we onze zaken op orde hebben. En dat we onze processen en producten steeds blijven verbeteren. BuddyWise voldoet dus aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Everything under control! 

En dat houden we ook zo: elk jaar is er een audit door een externe auditor. En elke twee jaar worden we als organisatie opnieuw getoetst en mogen we dit keurmerk opnieuw met trots dragen. 

NRTO gecertificeerd: NRTO-WOW!

NRTO-WOW! Yes, dat keurmerk bezitten we ook. Dat betekent dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Transparantie over onze cursussen, professionele omgang met onze cursisten, toppie service. Dat soort dingen. Met andere woorden; dubbele verzekering van kwaliteit en professionaliteit!.

Onderdeel van NHA

Ooit gehoord van NHA? Vast wel. Zij zijn immers al meer dan 85 jaar actief in de thuisstudies. Verstand van zaken? Ja hoor, dat hebben ze zeker. En wij dus ook. Want BuddyWise is onderdeel van NHA. En die kwaliteit van NHA, die krijg je dus ook bij ons.

     Associatie voor Examinering

Onafhankelijke en kwalitatieve examens. Dat is waar de Associatie voor examinering voor staat. En met 80 jaar ervaring weten zij wel wat ze doen. Houden we van. Want bij BuddyWise kiezen we voor kwaliteit.

What’s in it for you? Een erkend diploma. Niet alleen waardevol, maar ook waardevast. Want een erkend diploma, dat is niet zomaar een papiertje. Het is een kwaliteitskeurmerk. En dat keurmerk opent deuren. Bij werkgevers, that is. Zo sta jij vooraan op de arbeidsmarkt.


En andere erkenningen

En daarnaast hebben we nog een heleboel andere cursussen met erkende diploma’s. Zoals SVH, Wijnacademie, SEU, EHCB, SVMNIVO, Associatie NEMAS, EXTH en SVPB. Nice. Want jij wilt natuurlijk wel een bewijs van je skills. De kroon op jouw harde werk. Snel even checken dus of ook bij jouw cursus een erkend diploma hoort.