Het regent hier en het gitaar. Is jouw gitaarspel net zo slecht als deze grap? Dan zit je hier goed. Want bij BuddyWise volg je een cursus Gitaar Spelen voor een prikkie. Gewoon vanaf de basis. Geen gitaar? Geen probleem! Want voor een buddy price bestel je die lekker mee. Voor je het weet shred jij de sterren van de hemel, uhh, de snaar van je gitaar.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Cursus gitaar spelen: tokkelen en shredden like a boss!

Tokkel jij zo op je gitaar dat Jimi Hendrix zich driedubbel omdraait in zijn graf? No worries: de cursus Gitaar Spelen is jouw redder in nood. Jij fikst straks serenades waarmee lovers zich met bosjes aan je voeten storten. Jij speelt je favo nummertjes straks zo mooi, alsof een engeltje in je oor pist. Of hoe zeg je dat ook alweer? Anyway: met de cursus Gitaar Spelen van BuddyWise start je bij de basis. Perfect geschikt voor beginners. En natuurlijk krijg je dit allemaal voor een zeer fijn prijsje. Dus waar wacht je nog op…

Krijg gitaar spelen in de vingers

Gitaar Spelen moeilijk? Nou, nee. Maar je moet het wel even in de vingers hebben. Letterlijk. Dus oefenen is key. En je moet natuurlijk weten wat je doet. In de cursus Gitaar Spelen ga je stap voor stap aan de slag om jouw gitaarspel te upgraden. Vanaf 0. Dus voorkennis is niet vereist. Say what: je hoeft niet eens noten te kunnen lezen. Dat leer je allemaal in deze cursus. Nice.

Gitaar cursus; Van kampvuurklassiekers tot rockhelden

Droom jij van romantische liedjes pingelen op je akoestische gitaar? Of zie jij jezelf al helemaal losgaan op een Fender Stratocaster elektrische gitaar? Whatever you choose: met een akoestische gitaar leg je de nodige basis. Dat is dan ook het instrument wat je leert bespelen in de BuddyWise cursus Gitaar Spelen.

Cursus Gitaar mét gitaar!

Zeg jij nu: ‘ik wil een gitaar cursus doen, maar ik heb helemaal geen gitaar’. Dan zeggen wij: ‘we got you’. Want bij BuddyWise bestel je een superdegelijke akoestische gitaar mee met je cursus. Lekker cheap, uiteraard. Voor maar €49,- extra krijg jij dit kekke exemplaar thuisgestuurd. Kun je meteen aan de slag. Handig!

Oefening baart… muziek?

De cursus Gitaar Spelen van BuddyWise bestaat uit maar liefst 48 lessen. Je gaat dus écht goed aan de slag met dit gave instrument. Na een kleine theoretische intro ga je meteen praktisch aan de slag. Denk aan zaken als houding, het notenschrift, verschillende noten spelen, akkoorden, gelijktijdige aanslag en meer. Voor je het weet speel je je eerste liedje. Helemaal zelf. Hoppa!

Waar het uiteindelijk allemaal om draait? De juist snaar raken. Letterlijk. En dat leer je met een cursus Gitaar Spelen van BuddyWise!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Cursusprogramma Gitaar Spelen

48 lessen. De Gitaar cursus bestaat uit acht-en-veertig lessen. Da’s niet niks. Genoeg tijd om van zero naar guitar hero te gaan. In de cursus ga je onder andere aan de slag met deze onderwerpen:

 • Noten spelen
 • Akkoorden in de eerste positie
 • 3- en 6-snarige akkoorden
 • Toonladders
 • Tirando-aanslag, apoyando-aanslag
 • Stemmen van je gitaar
 • Tweestemmig spelen

Wil je precies weten wat er allemaal aan bod komt in de cursus Gitaar spelen? Bekijk de gratis proefles. Kun je meteen even door de inhoudsopgave scrollen en  precies zien waarmee je allemaal aan de slag gaat. Spoiler: heel veel. En dat voor zo’n lage prijs. Goeie deal!

Gitaar cursus met luisteroefeningen

Je krijgt de theorie niet alleen maar theoretisch uitgelegd. #saai. Nee, er zit ook een groot aantal luisteroefeningen bij jouw cursus Gitaar. Een pro speelt voor, jij speelt na. Helemaal leuk! In sommige geluidsbestanden speelt een compleet orkestje, zonder gitarist. Want de gitarist ben jij! Ook heel leuk.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Gitaar Spelen staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Gitaar

Gitaar

Okee, gitaar leren spelen zonder gitaar. Dat is een grotere uitdaging dan deze cursus. En daarom hebben we voor jou een speciale deal. Die akoestische gitaar bestel je namelijk gewoon lekker mee met je cursus! En voor een speciale Buddy Price natuurlijk. Lekker cheap. Voor maar €49.- krijg jij dit kekke exemplaar thuisgestuurd. Kun je meteen beginnen met tokkelen.

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Gitaar Spelen

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen