It’s the age of Aquarius! Niet? Na het volgen van de 30 lessen van de cursus Astrologie weet jij precies wanneer Jupiter alligns met Mars. Leer horoscopen lezen én zelf op te stellen. Ontdek wat de standen van de planeten betekenen en ga vervolgens zelf aan de slag als astroloog. Let the sunshine in!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 240 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Ontdek wat de sterren jou vertellen

It’s written in the stars. De stand van de sterren heeft ontzettend veel te maken met gebeurtenissen op aarde. Maar hoe dan? Deze cursus Astrologie neemt je mee in deze indrukwekkende wereld. Bereken de planeetstanden en ontdek de betekenis van het 7e Huis. Horoscopen kennen na het volgen van deze Astrologie opleiding geen geheimen meer voor jou.

Bezoek je wel eens een astroloog? No need! Wanneer jij deze Astrologie cursus succesvol hebt afgerond kun jij zelf aan de slag met astrologie. Maak geboortehoroscopen voor al je vrienden en familie. En bekijk wat het universum nog voor jullie in petto heeft.


Leer horoscopen lezen met deze uitgebreide Astrologie opleiding

Volgende week kom je je geheime liefde tegen. Maar kijk uit want hij doet zich anders voor dan hij echt is. Huh? Maar wat doet hij dan? En hoe weet ik wie het is? So many question, so little answers. Er schuilt zo veel mysterie in de sterrenhemel. Maar jij leert de weg kennen. Jij vliegt als een ware astronaut door het oneindige heelal en weet verbindingen te leggen. Geen vage uitkomsten meer. Jij gaat tijdens deze Astrologie cursus leren waar de planeten voor staan en welke invloed dat kan uitoefenen. Astrologie studeren was nog nooit zo leuk als bij BuddyWise!


Niet zweverig, wel verhelderend

Heb je genoeg van dat zweverige gedoe? En wil je nu écht astrologie en de ware betekenis van de planeten en de sterren weten? Dan zit je met deze opleiding Astrologie helemaal goed. Jij gaat alles leren over de stand van de planeten en de invloed die dat heeft op ons. Crystal clear! Zeer verhelderend en voor iedereen te volgen. En nog beter: direct toepasbaar! Verzamel je vrienden en kom tot inzichten die je nooit eerder hebt gezien. Ontdek tijdens de cursus Astrologie hoe je onverklaarbare zaken toch berekenbaar en herkenbaar maakt. Niet zweverig, maar verhelderend en duidelijk.

Of je nu nog een absolute beginner bent op het gebied van astrologie of dat je al wat van de sterren hebt gezien, deze Astrologie cursus is voor iedereen die zich wilt verdiepen in wat het universum ons te bieden heeft. Dus begin vandaag nog met astrologie studeren bij BuddyWise. It’s written in the stars!


Ontdek stap voor stap de geheimen achter astrologie met deze cursus

Stap voor stap nemen we je alsmaar dieper mee in de wereld van astrologie. En als je deze cursus Astrologie succesvol hebt afgerond dan kan jij de sterren lezen. Stel horoscopen op, leer de tekens van de dierenriem en ontdek de betekenis achter de Huizen. Nu nog geen idee? No worries! Deze Astrologie opleiding leert je alles wat je moet weten. Bereken de planeetstanden en leer het intekenen van de huizencuspen en reach for the stars!


Gratis proefles!

Leer jezelf beter kennen en begrijpen. Open je ogen voor de planeten en het universum en laat je leiden door de sterren. Hebben de sterren je nog niet geleid tot het volgen van deze uitgebreide Astrologie opleiding? Voel je aan je water dat het nog niet helemaal goed zit? Trust your instinct! Bij BuddyWise kun je een gratis proefles ontvangen van de Astrologie cursus. Ontdek gelijk wat de cursus inhoudt en of deze past bij jouw verwachtingen.


Jij bent de astroloog

Voelt het goed? Yeah! Bestel dan direct de volledige cursus Astrologie en ga gelijk aan de slag. Reis door de sterren en over de planeten. En als je klaar bent dan hoef je nooit meer een astroloog te bezoeken. Nee, want JIJ bent de astroloog. Cool!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Astrologie

Wat ga je leren tijdens de cursus Astrologie?

30 Lessen geheel besteed aan astrologie. Wie wilt dat nu niet?! Heerlijk wegduiken in de wereld van horoscopen en planeten. Deze uitgebreide cursus Astrologie neemt je mee in deze fascinerende wereld. Het volgende komt onder andere aan bod tijdens de Astrologie opleiding:

 • Inleiding in de wereld van de Astrologie
 • De verschillende vormen
 • Dierenriemtekens, planeten en huizen in een horoscooptekening
 • De vier elementen en de drie kruisen
 • De tekens van de dierenriem met uitleg
 • De huizenverdeling
 • Het berekenen en intekenen van de huizencupsen
 • De betekenis van huizen en hun verband met de dierenriem
 • Het berekenen van de planeetstanden en het intekenen in de horoscoop
 • Astrologische betekenis en duiding van de planeten
 • Het bepalen en tekenen van de Aspecten in de horoscoop
 • Transits en progressies

Dit en meer komt allemaal uitgebreid aan bod tijdens de Astrologie opleiding van BuddyWise. Fly among the stars en leer alles over deze mysterieuze wereld en ontdek haar geheimen.

En na het volgen van de Astrologie opleiding?

Dan ben jij in staat om de sterren en planeten te lezen. Jij kunt horoscopen samenstellen en de tekens van de dierenriem uitleggen. Je kunt de planeetstanden berekenen en intekenen en alles vertellen over de wereld van Astrologie. Ga zelf aan de slag als astroloog en help mensen hun weg te vinden in het leven.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Astrologie staat een studietijd van 240 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 15 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Astrologie

Papieren studiemateriaal + online
€139,-
of 
4 x €38,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€99,-
of 
3 x €36,30
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen