Beleggen. Niet je boterham, maar je geld. Dé manier om van geld méér geld te maken. Als je het goed doet tenminste. Van de ultieme basis tot het analyseren van de effectenbeurs. Met de cursus Beleggen voor Beginners van BuddyWise krijg jij de kennis om zelf aan de slag te gaan. Binnen 12 maanden laat jij je geld voor je werken. Time to get rich!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

LEREN BELEGGEN?
VOLG DE CURSUS BELEGGEN VOOR BEGINNERS!

Op welke markt moet je zijn voor een appeltje voor de dorst? De aandelenmarkt natuurlijk! Slim beleggen kan serieuze duiten opleveren. En daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Het is dan wel zaak dat je precies weet wat je doet. Wat wordt dan de eerste stap? Juist, leren beleggen. En dat doe je met een cursus Beleggen voor Beginners van BuddyWise. Zo word je wegwijs gemaakt op de aandelenmarkt en alles wat hier mee te maken heeft. Nice!

Hoe je rijk wordt? Door geld te verdienen én vervolgens dit geld voor je laten werken. Risico’s beperken, rendement vergroten. Beleggen is the way to go. En het is minder lastig dan je denkt. Maar hou wel in gedachten: je kunt er ook behoorlijk mee de boot in gaan. Het begint dus allemaal bij een bult basiskennis om beginnersfouten te voorkomen. En die basiskennis doe je op in een cursus Beleggen voor Beginners.

Wat zijn jouw opties?

Jouw opties nu? Deze cursus wel volgen, of deze cursus niet volgen. Jouw opties straks? Een call-optie of put-optie, beiden echte potentiële moneymakers, als je er verstandig mee omgaat.

Naast opties komen ook een aantal andere beleggingsproducten en -mogelijkheden aan bod in de cursus. Beleggen voor beginners is ook écht beleggen voor beginners. Met andere woorden, je start bij de ultieme basis. En dus leer je eerst over futures, beleggingsfondsen, obligaties, day trading en meer. En elk product heeft weer z’n eigen voor- en nadelen. Daar hoeven we jou straks niets meer over te vertellen.

Ga jij leren beleggen? Dan weet jij straks precies hoe alles in elkaar steekt. En hoe een optimale portefeuille eruitziet.

Leren beleggen; van groentje naar goeroe

Als particuliere belegger in spe wil je natuurlijk de nodige parate kennis hebben. Weet wat je trade. Met de cursus Beleggen voor Beginners zet jij je eerste stappen in de wereld van aandelen. Je leert over de invloeden van belangrijke factoren (conjuncturen, politieke ontwikkelingen, valuta, koersen) en leert deze goed inschatten. Verantwoord en doelgericht beleggen? Yes!

En voorkennis? Die heb je helemaal niet nodig. Dat is juist het mooie van deze cursus.

Cursus Beleggen voor Beginners: gratis proefles

Wil jij een optie (pun intended) op een mooie financiële toekomst in de aandelen? Volg dan een cursus Beleggen voor Beginners. Check gewoon even de gratis proefles en scroll dan ook eens door de inhoudsopgave. Weet je meteen wat je allemaal gaat leren. Nice!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Cursusprogramma Beleggen voor Beginners

Leren beleggen begint bij kennis van de economie. Als je weet hoe alles in elkaar steekt, kun je daar je voordeel mee doen. Je gaat daarna aan de slag met de effectenbeurs en conjunctuur, en duikt vervolgens in een aantal fundamentele aspecten. Dan ga je verder met specifieke producten, zoals:

 • Aandelen,
 • Beleggingsfondsen
 • Hedgefondsen
 • Opties
 • Obligaties
 • Futures
 • Warrants
 • Turbo’s en trackers


Rente, inflatie en valuta komen ook aan bod in de cursus Beleggen voor Beginners. Leren beleggen betekent ook dat je alles kunt analyseren en uiteindelijk voorspellen. Daar zit het grote geld. En dus leer je dat ook gewoon tijden de cursus. Heb je die skills onder de knie, dan ben jij misschien wel het nieuwe Wallstreet-Wonder!

Voor een compleet overzicht van alle onderwerpen in de cursus Beleggen voor Beginners kun je het beste even de gratis proefles openen en de inhoudsopgave van de cursus checken. Handig!

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Beleggen voor Beginners staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Beleggen voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€147,-
of 
6 x €27,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
5 x €21,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen