Een vreemde taal leren, dat heeft veel voordelen. Engels leren heeft er nog veel meer. Weten waarom jij zou moeten investeren in je Engelse skills? Snel verder lezen >>

DE VOORDELEN VAN ENGELS LEREN

Of je nou Engels wilt leren voor zakelijke doeleinden of om lekker op vakantie te gaan, Engels leren is altijd een goed idee. Weten wat de voordelen zijn? Die vind je hier onder! Meteen beginnen met Engels leren? Kan ook!!

Engels leren? Easy peasy lemon squeezy!

Voordeel number 1! Engels leren is makkelijker dan andere talen. Veel korte woorden, en geen verschillende lidwoorden. Daar houden we van! En omdat Engels de meest gesproken taal ter wereld is kun je het overal oefenen. Maar je begint gewoon bij BuddyWise!

Wereldtaal

Een nieuwe taal leren? Dan zit je met een wereldtaal altijd goed. Die worden immers over de hele wereld gesproken. Wereldwijd communiceren dus. Nice!

En Engels is een van die wereldtalen. De belangrijkste wereldtaal wel te verstaan. 1 op de 4 mensen spreekt namelijk Engels! Ga jij Engels leren? Dan kun je met die kennis bijna overal uit de voeten. Handig toch?

COMMUNICEREN OP REIS

Ja, een logisch gevolg op voorgaande. En toch de moeite om te benoemen. Want kunnen communiceren maakt jouw vakantie wel een stuk leuker.

De weg vragen, eten bestellen, praatjes maken met de locals. Of andere toeristen. Kan ook. Door Engels te leren, maak jij je verstaanbaar voor mensen uit allerlei landen!

Films kijken zonder ondertiteling

Nou denk je misschien “maar die ondertiteling zit er toch wel onder”. Klopt. Maar ga jij Engels leren, dan kun je op het beeld letten in plaats van op de ondertiteling. Je ziet meer én je hoort meer!

Want vertalen, dat is een echt vak. Timing en taalgevoel zijn belangrijk. Zo’n ondertiteling creëren is een flinke uitdaging. En grappen vertalen, dat is een kunst. Dubbele betekenissen, gezegdes, spreekwoorden. De grap gaat in het Nederlands al snel verloren. Maar aan jouw gaat die grap niet voorbij. Ga jij Engels leren? Dan heb je die ondertiteling niet meer nodig!

Engels leren? Je CV boosten!

Engels leren? Meer kans op de arbeidsmarkt! Want met deze skill boost jij je CV. Waarom? De wereld wordt steeds internationaler. En bedrijven dus ook. Beheers jij de Engelse taal? Dan heb je een streepje voor. Jij bent multi-inzetbaar. En dus liggen de carrièrekansen voor het oprapen.

Spreek jij al fluent Englisch? Of zou je gewoon liever een andere taal leren? No worries! Bekijk hier al onze taalcursussen en take your pick!