21 Mei 2021

Samen studeren is leuker. Dat is een feit. Hulp vragen, tips delen, elkaar motiveren. Yes! Dat maakt studeren pas écht leuk. En dat kan ook als jullie niet dezelfde studie volgen. Maar het is natuurlijk nog leuker als dat wel het geval is. En daarom zetten wij de top 5 cursussen om samen met je best friend te doen voor je op een rij;

 

1. Cursus Wimperextensions

Wimpers zijn big business. En een cursus Wimperextensions dus ook. Maar bij jezelf nepwimpers zetten, dat gaat helaas niet. And that’s where your best friend comes in. Jullie zijn elkaars proefkonijn. Lekker op elkaar oefenen. Maar eerst beginnen op een oefenhoofd natuurlijk. Je wilt natuurlijk niet elkaars ogen dichtlijmen. No worries. Dat oefenhoofd krijg je er gewoon bij!

 

Cursus Wimperextensions >> 

-------

 

2. Muziek cursus

Okee, jullie hoeven natuurlijk niet precies dezelfde cursus te volgen. Cursussen die bij elkaar aansluiten kan natuurlijk ook. Haal het muzikale talent in jezelf naar boven en start met een cursus piano spelen. Of keyboard. Of gitaar. Samen met je best friend begin je je eigen band!

 

 Bekijk alle Muziek cursussen >> 

-------

 

3. Cursus Life Coach

Een cursus Life Coach is niet alleen super leuk om samen te doen, maar verdient zichzelf ook dubbel en dwars terug. Je leert dealen met alles wat op je pad komt. Zo investeer je in jezelf én in anderen. En je leert meteen hoe jullie elkaar kunnen coachen om die cursus af te ronden!

 

 Cursus Life Coach >> 

-------

 

4. Cursus Spaans

Een taal leer je pas écht goed als je gaat oefenen. Om nou iedere keer een monoloog te voeren is ook zo saai. En misschien een beetje raar als iedereen jou in jezelf ziet praten… En dus volg je die cursus Spaans gewoon gezellig met je best friend! Samen voeren jullie hele gesprekken zodat je die taal écht onder de knie krijgt. Kunnen jullie daarna lekker samen op vakantie. Vamos!

 

 Cursus Spaans >> 

-------

 

5. Cursus Fotografie

Foto’s maken van landschappen en stillevens is allemaal leuk en aardig, maar een cursus Fotografie wordt pas echt leuk als jij je eigen model hebt, aka je best friend. Jullie helpen elkaar niet alleen met moeilijke vraagstukken maar staan ook model voor elkaars opdrachten. En het eindresultaat; insta worthy pic’s!

Toch niet tevreden met je foto? Pas um aan! Gewoon een cursus Photoshop er achteraan. The complete package. Leer samen alle ins en outs van de fotowereld!

Cursus Fotografie >>