Informatie en inspiratie. Deze blogpagina staat er vol mee. Want leren hoeft niet altijd over werk te gaan. En dat snappen we bij BuddyWise helemaal. Daarom vind je hier niet alleen het laatste nieuws over bestaande cursussen maar ook een berg handige tips & tricks.

Back2School is in the air!

Blog
Back%202%20school%20-%20401x328

I’ve had enough sun and cocktails; said no one ever.

Ja hoor! Het is weer bijna zo ver. Bij. Na. Eerst nog even extra genieten van die laatste paar vrije dagen. Maar dan gaan we echt terug aan de bak. Sommigen verlangen op maandag al naar de volgende vakantie. Anderen kunnen niet wachten tot ze weer mogen (yup, vooral de papa’s en de mama’s). Either way, hier zijn 5 cursussen die jouw back2school periode (nog) beter maken;

Lees verder »

7 dingen om te doen op een rainy day

Nieuws
blog-rainy-day

Een vrije dag? Yess!! Lekker weer? Helaas. Van druilerig tot pijpenstelen. Die regen kan jouw plannen flink in de soep laten lopen. Even doorzetten of toch maar binnen blijven? What to do, what to do…..?

Lees verder »

5 tips om je voor te bereiden op de zomer

Nieuws
BW_blog_voorbereiden_zomer

Summer is here! En dat betekent maar 1 ding. Tijd om je voor te bereiden op een heleboel zomerpret. Met deze tips ben jij helemaal summerproof!

Lees verder »

5 tips om een LAT-relatie te onderhouden

Nieuws
BW_lat_relatie_onderhouden

Studeren doe je lekker samen. Maar met een drukke agenda is samen komen om te studeren niet altijd een optie. En dus gaan jullie latten. Learning Apart Together. Want zo studeren jullie toch samen. Apart van elkaar.

Lees verder »

Top 5 cursussen om samen met je best friend te doen

Nieuws
BW_buddydeal

Samen studeren is leuker. Dat is een feit. Hulp vragen, tips delen, elkaar motiveren. Yes! Dat maakt studeren pas écht leuk. En dat kan ook als jullie niet dezelfde studie volgen. Maar het is natuurlijk nog leuker als dat wel het geval is. En daarom zetten wij de top 5 cursussen om samen met je best friend te doen voor je op een rij;

Lees verder »