Nederlands is jouw moedertaal. Of misschien ook niet. Betekent in ieder geval niet dat er geen verbeterpunten zijn. Heb jij die d’tjes en t’jes al onder de knie? En hoe zit het met die tante betjes? Écht goed Nederlands leren doe je gewoon bij BuddyWise.

HET BELANG VAN NEDERLANDS LEREN

Het belang van Nederlands leren wordt onderschat. Taalfoutjes leiden af van waar het echt om gaat. Ze zorgen voor onduidelijkheid. En nog belangrijker, je wordt minder serieus genomen als je continu taalfouten maakt. In werk of privé. Nederlands leren is dus best belangrijk.

Foutje bedankt!

Een tik, spellings- of grammaticaal foutje maken we allemaal wel eens. Kan gebeuren. En ja, de kans is groot dat iemand jou ook begrijpt ondanks dat ene foutje. Maar soms heeft dat ene kleine foutje grotere gevolgen dan gedacht. En dan kan goed Nederlands leren een wereld van verschil betekenen.

 Een vergeten koppelteken? Paus op non actief! Een t waar een d hoort te staan? Ambulancepersoneel bedreigt tijdens reanimatie… Is het ij of ei? Wij berijden ons konijn in eigen keuken!

Foutjes ontdekt? Goed bezig! Niet? Dan is het tijd om Nederlands te leren!

leer foutloos schrijven en spreken

Zinsopbouw, onderwerp, persoonsvorm. Waarschijnlijk heb je er al vaker van gehoord. Grote kans dat jij ze op de basisschool uitgebreid hebt besproken en geoefend. Maar… wat is daar nou helemaal van blijven hangen? Weet jij het nog? Of is Nederlands leren harder nodig dan je dacht?

Dat jij kunt spellen geloven we wel. Maar het vernederlandsen (ja dat schrijven we goed) van Engelse woorden brengt verwarring met zich mee. Logisch. En ook die moet jij kennen om foutloos Nederlands te kunnen schrijven. Weet jij wat de voltooid verleden tijd van updaten is?

Wil jij Nederlands leren? In een cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken leer jij alles wat je nodig hebt. Van grammatica tot spelling. En natuurlijk meer over stijlfouten en stijlfiguren. Zoals tante betjes. Nee, we hebben het niet over die bloemetjesjurk waar jouw tante betje in rond paradeert. No worries! Dat leer je allemaal in de cursus.

Nederlands leren– zakelijke correspondentie

Dat een goede beheersing van de Nederlands taal belangrijk is, dat is inmiddels wel duidelijk. Zeker in zakelijke correspondentie kom je hier niet onderuit. Van e-mails en brieven opstellen tot strategisch communiceren. Wil jij beter Nederlands leren voor je carrière? Met een cursus Nederlands- zakelijke correspondentie zorg jij dat je begrepen wordt! Laat die droombaan maar komen!

Toch geen Nederlands leren?

Is Nederlands leren toch niet jouw passie? Of zijn jouw Nederlands skills al flawless? Dan kies je gewoon voor een andere taalcursus! Want een vreemde taal leren biedt veel voordelen. En dus start je vandaag nog bij BuddyWise! Ga jij voor een cursus Spaans? Of past Engels leren meer bij jou?