Bij ondernemen hoort boekhouden. Denk jij nu: yikes? Dan zeggen wij: no worries. Want met een Exact Online Boekhouden cursus begin je bij de basis. Stap voor stap ga jij aan de slag. Van journaalposten tot BTW-aangifte. Jij weet EXACT wat je moet doen. Gewoon online. Net als deze cursus. Of op papier als jij dat graag wilt. Let's go!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 64 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

EXACT ONLINE BOEKHOUDEN cursus – EXACT WAT JIJ NODIG HEBT!

Als íets belangrijk is, dan is het wel je financiële zaakjes en papieren op orde hebben. Want de belastingdienst op je hielen, dat wil je niet. En als je deze Exact Online Boekhouden cursus volgt, gaat je dat ook niet gebeuren. Dan heb jij je inkomsten en uitgaven helemaal overzichtelijk en communiceer je moeiteloos met je accountant. Easy does it.


Lekker alles digitaal

Kun je je voorstellen dat boekhouden ooit helemaal op papier gebeurde? Een klus van jewelste, en zeker niet het leukste van ondernemen. Echt favoriet is het misschien nog steeds niet. Maar met het programma Exact Online is het in ieder geval een stuk gemakkelijker en kostenbesparender gemaakt. Da’s tenminste iets, toch? En met een Exact Online Boekhouden cursus gaat het helemaal van een leien dakje.


Cursus in samenwerking met Exact Online

In de Exact Online Boekhouden cursus leer je alle basisprincipes van boekhouden op je good ol’ computer. Met Exact Online uiteraard. En het mooie is: deze cursus boekhouden is volledig in samenwerking met Exact ontwikkeld. Je krijgt de info dus van de ultieme bron. Altijd goed.


Praktische cursus Boekhouden

Nice, allemaal theorie. Maar no worries, want deze theorie is zo opgesteld dat je het ook metéén in de praktijk toepast. Na deze Exact Online Boekhouden cursus kun je dus écht aan de slag. Say what, niet ná de cursus maar ook al tíjdens. Al doende leert men!


Ook jij kan online boekhouden

Ben jij geen cijfer geek? Heb jij geen boekhoud brain? No problem! Want dat is het mooie van de Exact Online Boekhouden cursus: je leert het vanaf de basis. En jouw boekhouder of accountant kan eenvoudig meekijken in jouw administratie. Als je dat wil, tenminste.


Inclusief 12 maanden Exact Online!

Cadeautjes, daar houden we van. Dus die geven we bij BuddyWise ook graag. Zoals gratis 12 maanden toegang tot Exact Online. Voor niks, nada, noppes bij deze cursus boekhouden. Nice, toch?

Schrijf je dus nu maar meteen in. Kun je direct beginnen. Hop hop!  


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Cursusprogramma cursus Exact Online Boekhouden

In de Exact Online Boekhouden cursus ga jij stap voor stap aan de slag met het programma Exact Online en al z’n mogelijkheden. Vooropleiding? Niet nodig. Kennis van boekhouden? Niet nodig. Je begint met een rondleiding in het programma en gaat dan verder met deze onderwerpen:

 • Op maat instellen van Exact Online
 • De basis van boekhouden
 • Dagboeken & journaalposten
 • Stamgegevens inkoop / verkoop
 • Verkoopfacturen opmaken, afdrukken
 • Verkoop- en inkoopfacturen, betalingen en ontvangsten boeken
 • BTW-aangifte

En meer! Check de gratis proefles en scroll dan ook eens door de inhoudsopgave. Dan weet je precies wat je allemaal gaat doen in de cursus Exact Online Boekhouden.

En na deze cursus? Dan weet jij EXACT hoe je moet online boekhouden. Van jaarbalansen tot winst- en verliesrekeningen. In Exact Online, uiteraard. 

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Exact Online Boekhouden staat een studietijd van 64 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 4 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Exact Online Boekhouden

Papieren studiemateriaal + online
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€169,-
of 
5 x €37,25
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen